POȘTA ROMÂNĂ – plănuiește o rețea de 3.000 dulapuri digitale pentru colete

VEȘTI BUNE. Poșta Română a declarat pe 22 iulie că a pus în funcțiune primele două dulapuri digitale pentru colete, făcând astfel încă un pas „spre digitalizare și aliniere la dinamica globală a comerțului online”. Compania intenționează să instaleze în total 3.000 de astfel de dulapuri în toată țara.
 
Primele cutii digitale de colete ale Poștei Române au fost deschise pe strada Constantin Titel Petrescu din București și la oficiul poștal din Buftea, județul Ilfov.
 
Compania a spus că clienții pot folosi aceste dulapuri 24/7. „Mai exact, acestea oferă destinatarilor posibilitatea de a-și ridica coletul oricând doresc, fără a fi condiționat de programul de lucru al angajaților poștale sau de a fi nevoiți să aștepte la ghișeul oficiului poștal”, se arată în comunicatul de presă.
 
Clienții care trebuie să ridice un pachet vor fi anunțați prin SMS sau e-mail. Ei pot efectua plăți direct la POS-ul cutiei digitale și pot folosi ecranul tactil pentru a-și obține coletele.
 
Potrivit oficialilor companiei, dulapurile automate pentru colete fac parte din procesul de modernizare continuu al Poștei Române. Directorul general Valentin Ștefan a declarat: „Poșta Română se află într-un amplu proces de investiții în modernizare, iar anul acesta avem cele mai mari investiții bugetate și în derulare din ultimele decenii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare