PREVIZIBIL – Așa cum msnews a anunțat încă din 5 martie: noul mall din Târgu Mureș nu se deschide în această lună

INAUGURARE AMÂNATĂ. Așa cum msnews a anunțat încă din 5 martie 2020 (detalii AICI), noul mall din Târgu Mureș, Shopping City, nu se deschide/inaugurează în această lună. Menținem previziunea deja anunțată atunci că Shopping City Târgu Mureş, considerat de specialiștii de profil al doilea cel mai mare proiect de retail din România anului 2020, se deschide în al doilea trimestru al acestui an – previziune argumentată pe documente interne ale dezvoltatorului prezentate investitorilor -, poate nu chiar la finalul lunii aprilie, cum a anunțat proprietarul (care a anunțat recent că data deschiderii va fi în această lună, respectiv în 26 martie).

 

Oricum, de această dată, NEPI Rockcastle, prin firma de comunicare contractată, sugerează posibilitatea unui termen mai îndelungat până la deschidere (“Data la care Shopping City Târgu Mureș va fi inaugurat a fost mutată pentru finalul lunii aprilie, dar urmează să fie stabilită și comunicată în mod cert doar în funcție de recomandările autorităților, precum și a garantării siguranței clienților și angajaților”).

 

Shopping City Târgu Mureş este dezvoltat de NEPI Rockcastle prin divizia Târgu Mureș Shopping City (un sereleu înregistrat în București, fostul Nepi Nineteen Offices Investment). Centrul comercial de la intersecția Căii Sighișoara cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, Shopping City Târgu Mureș, are o suprafață închiriabilă de 39.800 de metri pătrați (aproape de suprafața medie a mall-urilor NEPI, 41.000 mp), costul final al investiției fiind estimat la “peste 68 de milioane de euro”.

 

Liviu DAMIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare