OFICIAL – Festivalul AWAKE 2020, programat în august, a fost anulat

0
211

EVENIMENT ANULAT. Ediția din acest an a festivalului AWAKE, programată în perioada 14-16 august 2020 pe domeniul Teleki din Gorneşti (jud. Mureș), a fost anulată. Organizatorii au anunțat că biletele sunt valabile și pot fi folosite pentru acces la ediția 2021, iar cumpărătorii care doresc returnarea contravalorii pot solicita acest lucru în punctele de la care le-au achiziționat.

 

Directorul festivalului, Laura Coroianu, a motivat decizia luată ,,după o îndelungă analiză a contextului naţional şi internaţional din ultimele săptămâni”, prin „încetinirea până la stopare a vânzărilor de bilete, îngheţarea bugetelor de investiţii din partea partenerilor corporate, amânările, reprogramările şi anulările de turnee care au început și vor continua inevitabil”.

 

Nu ne-am aşteptat la acest scenariu pentru cea de-a patra ediţie a festivalului, însă în acest context impactul socio-economic al pandemiei de coronavirus (COVID-19) ne împiedică să putem oferi publicului un festival fără compromisuri. Încă de la prima ediţie a festivalului ne-am propus să livrăm o experienţă complexă, cât mai autentică şi imersivă. Cu siguranţă acesta rămâne obiectivul nostru şi pentru ediţia AWAKE din 2021, a precizat Laura Coroianu.

 

AWAKE este un festival outdoor anual, care şi-a construit un nume în industria evenimentelor muzicale prin accentul pus pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, cadrul natural unic, workshop-uri şi debate-uri inspiraţionale, cinema, teatru şi bibliotecă în aer liber.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ