Prima staţiune lacustră din România – Complexul “Egreta”

TURISM. Complexul “Egreta” este un proiect unic în Europa, fiind şi prima staţiune lacustră din România. Investiţia a fost derulată cu fonduri de la Uniunea Europeană, astfel finalizată, îşi asteapta oaspeţii în 15 căsuţe suspendate pe piloni deasupra Dunării, un lung ponton fiind legatura lor cu malul românesc al fluviului.
 
Dezvoltatorul proiectului a dorit să pună în valoare frumuseţea Clisurii Dunării, într-o locaţie deosebită, cu multe atracţii în imediata apropiere, putând face concurenţă bungalourilor înșiruite din Maldive, cu o priveliște de vis la poalele munților.
Turiştii sunt invitaţi să se bucure de privelişte, încojuraţi de apă, departe de agitaţia cotidiană.
 

 
Acest sat lacustru este, de fapt, o insulă plutitoare artificială. Este un complex turistic de căsuțe legate printr-o faleză suspendată. Căsuțele sunt așezate într-un arc de cerc, complet din lemn, cu vedere spre malul sârbesc al Dunării. Fiecare bungalou este compus din dormitor, sufragerie, televizor, climă, terasă și baie proprie cu cabină de duș.
 
La Complexul “Egreta” de la Berzasca vă întâmpină cu prietenie o echipă care are ca principală preocupare grija pentru fiecare dintre nevoile voastre speciale, pentru a vă face sejurul unic!
 
Alte obiective turistice din zonă ar fi: Cetatea Drencova situată la 3,2 km de complex, Biserica Sîrbească Liubcova la 4,8 km, Munții Almajului la 10,4 km și Parcul Natural Porțile de Fier la 59 de km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare