PRIMA VICTORIE – Campioana județeană din Mureș, CS Unirea Ungheni 2018, la un singur meci de promovarea în Liga a III-a

0
390
Foto: Pixel ProSport

TURNEU DE BARAJ. Astăzi, 1 august, pe Stadionul Tineretului din Brașov, campioana județeană din Mureș, CS Unirea Ungheni 2018, a câștigat cu 2-0 (0-0) primul meci al turneului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a disputat contra echipei ACS Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe (echipa a doua a divizionarei din Liga Națională).

 

Pentru echipa mureșeană au înscris David Potor (min. 47) și Sebastian Iusan (min. 85). În turneul de baraj au mai rămas de disputat două meciuri: CS Măgura Cisnădie (campioana județeană din Sibiu) – ACS Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe și CS Unirea Ungheni 2018 – CS Măgura Cisnădie. Dacă și Măgura Cisnădie învinge echipa a doua a Sepsi OSK, meciul din 9 august devine decisiv pentru calificarea în Liga a III-a.

 

Toate partidele din acest mini-turneu de baraj, care opune campioanele județene din Mureș, Covasna și Sibiu, se desfășoară pe teren neutru, la Brașov (pe Stadionul Tineretului).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ