PRIMA VICTORIE – Campioana județeană din Mureș, CS Unirea Ungheni 2018, la un singur meci de promovarea în Liga a III-a

0
171
Foto: Pixel ProSport

TURNEU DE BARAJ. Astăzi, 1 august, pe Stadionul Tineretului din Brașov, campioana județeană din Mureș, CS Unirea Ungheni 2018, a câștigat cu 2-0 (0-0) primul meci al turneului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a disputat contra echipei ACS Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe (echipa a doua a divizionarei din Liga Națională).

 

Pentru echipa mureșeană au înscris David Potor (min. 47) și Sebastian Iusan (min. 85). În turneul de baraj au mai rămas de disputat două meciuri: CS Măgura Cisnădie (campioana județeană din Sibiu) – ACS Sepsi OSK 2 Sfântu Gheorghe și CS Unirea Ungheni 2018 – CS Măgura Cisnădie. Dacă și Măgura Cisnădie învinge echipa a doua a Sepsi OSK, meciul din 9 august devine decisiv pentru calificarea în Liga a III-a.

 

Toate partidele din acest mini-turneu de baraj, care opune campioanele județene din Mureș, Covasna și Sibiu, se desfășoară pe teren neutru, la Brașov (pe Stadionul Tineretului).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here