PROIECȚIE TV – Finala Euro 2020, la Cetatea Medievală: spectatorii, invitați să-și aducă pături de acasă, pentru că “numărul scaunelor este limitat”

0
155

FOTBAL. Finala Campionatului European de Fotbal 2020, dintre Anglia și Italia, programată duminică, 11 iulie, de la ora 22.00, va fi proiectată “live pe un super ecran”, la Cetatea Medievală din Târgu Mureș, participarea celor interesați fiind gratuită, a anunțat organizatorul proiecției TV, care este administrația publică locală (Primăria Târgu Mureș).

 

Pentru că “numărul scaunelor e limitat”, spectatorii vor viziona meciul de pe iarbă, organizatorii cerând participanților să-și aducă “o pătură de acasă, pentru că seara este răcoare”.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ