PROMO – Marțea neagră a unei asocieri în care nici DNA-ul n-a găsit nimic: municipiul Târgu Mureș + Siletina Impex = a lot of love & a lot of money

0
1013
Foto: Tamas Heller

INVESTIGAȚIE. Marți, de regulă, sunt trei ceasuri rele – știți, pisica neagră, ghinionul, alea-alea. Numai că-n tot răul e ș-un bine, așa că marți, 19 martie, „pentru de dimineață” (vorba reclamei la carmangerie), pe post de mic dejun, Grupul de Investigație vă oferă acel “ș-un bine”, salutând Mureșul cu o producție jurnalistică complexă referitoare la afacerea Siletina Impex și la sinergia făptuitorilor cu banii publici. Cu multe milioane de euro din banii publici, din banii târgumureșenilor.

 

Povestea de marți, 19 martie, este despre băieții de la butoanele pușculiței municipiului Târgu Mureș și cei care se alimentează financiar cu multă bonomie din preaplinul firmei private care face jocurile în transportul local. O sinergie de milioane de euro, o promisiune concretizată în urma unei descinderi de exact 30 de zile a Grupului în frumosul oraș de pe Mureș.

 

E o lucrare bună 🙂 care mă determină să mă întreb – așa cum ar trebui să se întrebe și primarul Dorin Florea și locotenentul său Claudiu Maior, cel care a pus bazele bazatei Siletina ș-apoi a vândut-o rudelor făcându-ne să râdem copios în seara 1 a regrupării, la prezentarea datelor de la care am pornit -, ce-ar fi dacă am sta mai mult de 30 de zile legate în minunata urbe? Ce-ar fi dacă…

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ