PROMO – Vineri, 9 septembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Gânduri bune – Sistemul alternativ de învățământ Waldorf”, un proiect dezvoltat de Msnews by RUA

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Vineri, 9 septembrie, orele 19:00, emisiunea TV online “Gânduri bune – Sistemul alternativ de învățământ Waldorf” moderată de Anca Coco, le are ca invitate pe Minodora Băltățanu – coordonatorul grupului de ințiativă “Școala Waldorf Târgu Mureș”, președintele asociației de părinți de la secția română, alternativa Waldorf și pe Adina Iancu – moașă și consultant în alăptare IBCLC, profesor colaborator de biologie la gimnaziul Școala Nicolae Bălcescu, alternativa Waldorf.
 
Emisiunea “Gânduri bune” și-a propus să aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.
 
Fiți alături de noi vineri, 9 septembrie, orele 19:00, pentru a afla detalii despre sistemul alternativ de învățământ Waldorf, într-o emisiune pozitivă cu soluții, moderată de Anca Coco, transmisă live pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/msnews.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare