Rádió Koko – fél évnyi szabadság és szenvedély – amatör rádió profi hallgatóknak!

NE HALLGASS MÁSRA. Hat hónapja, 183 napja, 4392 órája, 263520 perce indultunk el veletek! Érted?

Hat hónapja mondtuk, hogy nem csak sikeres, hanem értékes rádió szeretnénk lenni a vásárhelyiek számára. Azóta is hangosan beszélünk arról, ami fontos.

Mi is a Rádió Koko?
Egy szóban: szabad. Mivel online sugározzuk műsorainkat, nincsenek ránk kényszerített törvényi rendelkezések vagy zenei korlátozások. Több zenét játszunk, mint bármely más magyar nyelvű FM rádió. Csak annyi szöveget adunk, amennyi szükséges, ha kell, interjúkat is készítünk, de ha nem, inkább dübörögjön a retró zene, minthogy felesleges beszédet hallgassatok!

Mi nem lett a rádiónk?
Nem kötünk felesleges kompromisszumokat. Csak jó zene szól nálunk, és csak akkor szakítjuk meg a zenét, ha valóban fontos információink vannak. Nem vagyunk gépek, hibázhatunk. Ha úgy érzed, hogy hiányzik egy előadó, írj nekünk WhatsApp-on, és pótoljuk.

Miért online?

  • Lehetőség: Mert így lehet most.
  • Költséghatékony: Olcsóbb, mint az FM rádiózás.
  • Elérhetőség: A wifi már minden családban és munkahelyen elérhető, és mobiladat forgalom is egyre olcsóbb.

Hogyan hallgathatsz minket?
A Rádió Koko mobil applikációja elérhető Android és iPhone rendszerekre is, de természetesen számítógépen is hallgatható. Látogass el a honlapunkra: www.radiokoko.ro

Mit tehetsz te a sikerért?
Két dolgot is: hallgasd és terjeszd! Az online hallgatottság pontosan mérhető, ezért kérünk, hogy terjeszd a hírt. Kérd meg ismerőseidet, hogy lájkolják a Facebook oldalunkat, töltsék le az applikációt, és hallgassanak minket.

Köszönjük, hogy velünk vagy! Ne hallgass másra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare