RETAIL – Pizza Hut a deschis primul restaurant în Târgu Mureș și cel de-al doilea din țară de tip Fast Casual Delivery

0
1650

PIZZA HUT. Firma American Restaurant System SA (ARS), filiala prin care Sphera Franchise Group operează francizele Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, a deschis în această lună primul restaurant Pizza Hut în Târgu Mureș și cel de-al doilea din țară de tip Fast Casual Delivery.

 

Noul restaurant Pizza Hut – Fast Casual Delivery din Târgu Mureș se află în zona de food-court a Mureș Mall (Piața Victoriei nr. 14) și are o suprafață de aproximativ 140 mp. Pizza Hut, cea mai mare franciză de restaurante care vând pizza din lume și care a intrat pe piaţa autohtonă în 1994, deţine acum în România 21 de restaurante clasice și 19 locații Pizza Hut Delivery (cu livrare la adresă).

Conceptul Fast Casual Delivery este un amalgam între delivery, take-away și dine-in, clienții putând vedea modul de preparare al produselor comandate, pe care le pot ulterior lua la pachet, sau servi la masă, în interiorul restaurantului. Pizza Hut a deschis primul restaurant de tip Fast Casual Delivery în luna septembrie, la București, în centrului comercial Orhideea.

 

Sphera Franchise Group este deținută de Tatika Investments Ltd. (28,23%), Computerland Romania SRL (20,53%), Wellkept Group SA (16,34%) și alți acționari mai mici (34,89%).

 

Mureș Mall, al doilea mall inaugurat în Târgu Mureș, la 29 noiembrie 2007 (la circa o lună după Promenada Mall), este deținut de Matrix Investments, firmă intrată în urmă cu 4 ani în insolvență, acum în reorganizare judiciară, controlată de antreprenorii clujeni Olimpiu Valentin Nicola (44,21%), Sorin Voicu Ghițe (44,21%) și Daniel Cristian Dulău (11,58%).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ