REZULTAT TRAGERE LA SORȚI – Echipele mureșene Avântul Reghin și Unirea Ungheni încep campionatul cu meciuri pe teren propriu

0
159

FOTBAL – LIGA A III-A. După ce luni, 16 august, echipele mureșene Avântul Reghin și Unirea Ungheni 2018 au fost repartizate, ca și în sezonul trecut, în Seria a 9-a a Ligii a III-a, marți, 17 august, la sediul FRF s-au decis, prin tragere la sorți, meciurile din ediția 2021-2022.

 

Ambele echipe mureșene încep campionatul pe terenurile proprii, Avântul urmând să întâlnească, la Reghin, Gloria Bistrița-Năsăud (fosta ACS Unu Fotbal Club Gloria, formație care în ediția precedentă a activat în Seria a 10-a, unde s-a clasat pe locul 3, după Minaur Baia Mare și SCM Zalău), iar Unirea va juca la Ungheni cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia (care a solicitat să înceapă campionatul cu meci în deplasare).

 

Iată componența seriei a 9-a a Ligii a III-a (în paranteze, locul ocupat în ediția trecută) și meciurile primei etape:

 

SERIA A IX-A

 

* CS Metalurgistul Cugir (fosta CSO Cugir, locul 1 seria IX)

* CSM Avântul Reghin (locul 3 seria IX)

* CS Gloria 2018 Bistriţa Năsăud (fosta ACS Unu Fotbal Club Gloria, locul 3 seria X)

* ACS Sticla Arieşul Turda (locul 4 seria IX)

* CS Unirea Ungheni 2018 (locul 5 seria IX)

* CS Hunedoara (locul 6 seria IX)

* AFC Unirea 1924 Alba Iulia (locul 7 seria IX)

* CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca (locul 8 seria IX)

* CS Ocna Mureş (locul 9 seria IX)

* ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj (invitată din Liga a IV-a Cluj, deși a pierdut barajul de promovare – a substituit retragerea din Liga a III-a a CSA Axiopolis Cernavodă).

 

Etapa 1:

CS Ocna Mureş – Sticla Arieşul Turda

Avântul Reghin – Gloria Bistrița-Năsăud

Unirea Ungheni – AFC Unirea 1924

CSO Cugir – Sănătatea Cluj

Academia de Fotbal Viitorul Cluj – CS Hunedoara.

 

În etapa a doua, Avântul Reghin joacă în deplasare la CS Ocna Mureș, iar Unirea Ungheni joacă pe trenul echipei Gloria Bistrița.

 

* Foto: @ Marius Bardasanu (Pixel ProSport) via Unirea Ungheni

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ