Rică Răducanu deschide Braseria Sirena la Neptun: bucătărie tradițională și atmosferă prietenoasă

DISTRACȚIE ȘI RELAXARE. Fostul portar emblematic al echipei Rapid București, Rică Răducanu, a deschis recent porțile Braseriei Sirena, atrăgând turiști din toate colțurile litoralului pentru a savura preparate delicioase și a petrece timp într-o atmosferă relaxantă și plină de amintiri fotbalistice.

Rică Răducanu, cunoscut pentru simțul umorului său debordant și pentru abilitatea de a crea conexiuni cu oamenii, primește personal clienții în localul său din Neptun. “Aici se mănâncă ieftin și bun”, a declarat Rică pentru Click!, subliniind că ingredientele principale folosite în bucătăria sa provin direct de pe ferma proprie, situată în apropierea Constanței.

Meniu variat la prețuri accesibile
Braseria Sirena oferă o gamă diversificată de preparate, cu prețuri prietenoase:

Ciorbă de burtă – 22 lei
Ciorbă de fasole – 18 lei
Cartofi prăjiți – 10 lei
Mititei la grătar – 5 lei bucata
Pizza – 30 lei
Spaghete milaneze – 29 lei
Creveți cu salată – 35 lei
Salată de ton – 30 lei
Pastramă de oaie la tigaie – 25 lei
Pomana porcului cu mămăliguță – 35 lei
Șnițel de pui – 22 lei
Cafea – 10 lei

Atmosferă plină de voie bună
Rică Răducanu nu se rezumă doar la a fi gazda terasei, ci interacționează activ cu clienții săi, oferindu-le autografe și povești din cariera sa în fotbal. “Am deschis zilele trecute terasa noastră, Braseria Sirena, am avut o grămadă de turiști”, a povestit el entuziasmat, menționând că este mereu o bucurie să vadă oamenii fericiți și satisfăcuți de experiența lor la restaurant.

O vară plină de amintiri
Restaurantul Braseria Sirena este deja un punct de întâlnire popular pentru turiști și localnici deopotrivă, oferind nu doar mâncare gustoasă, ci și o atmosferă caldă și primitoare. Rică Răducanu și echipa sa promit să mențină deschis localul până la 23 august, oferindu-le vizitatorilor ocazia de a se bucura de gustări tradiționale și de a petrece momente de neuitat în compania unei legende a fotbalului românesc.

Pentru cei care vor să își completeze vacanța cu o experiență autentică și plină de umor, Braseria Sirena este destinația ideală pe litoralul românesc acest sezon estival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare