Robbie Williams și Sam Smith vor fi capetele festivalului Summer in the City din București

CONCERT. Piața Constituției din București va găzdui festivalul de muzică Summer in the City în iunie anul viitor, care îi are în cap de afiș pe superstarurile Robbie Williams și Sam Smith.

Lor li se vor alătura Editori, LP, Calum Scott și Abby Roberts, printre alți artiști care nu au fost încă anunțați, au spus organizatorii. Evenimentul este programat în perioada 3-4 iunie 2023.

Robbie Williams revine la București după show-out sold-out susținut în aceeași locație în 2015. Astfel, hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been”. Expecting You”, și multe altele vor fi interpretate din nou în Piața Constituției din București în 2023.

Pe lângă faptul că a câștigat numeroase premii și că și-a văzut single-urile și albumele în fruntea multor topuri, Robbie Williams deține și un record mondial Guinness pentru vânzările de 1,6 milioane de bilete într-o singură zi.

Sam Smith este, de asemenea, unul dintre cei mai mari cântăreți englezi ai tuturor timpurilor, ale cărui cântece au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit și un American Music Award și un Glob de Aur. Și vine pentru prima dată la București în 2023.

Biletele de două zile pentru festivalul de la București pot fi achiziționate online de pe Summercity.ro și Iabilet.ro. Abonamentele Early General Access costă 449 de lei (apoi prețul va crește de la 499 de lei la 669 de lei în ziua spectacolului), în timp ce biletele de la Cercul de Aur costă 839 de lei (și apoi până la 1.119 de lei). În plus, sunt disponibile și 2.000 de bilete VIP pentru 1.679 RON.

Summer in the City este un festival prezentat de Marcel Avram în colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare