Românii Cojoc Rareș & Matei Andreea – Adult Standard Super campionii mondiali la dans sportiv la competiția WDSF World Open în Polonia

PREMIU. În 9 octmbrie a avut loc în Elblag – Polonia, finala competiției de dans sportiv WDSF World Open, unde în fruntea clasamentului la secțiunea Adult Standard se află doi minunați dansatori români: Cojoc Rareș și Matei Andreea.
 
Azi, după aflarea rezultatelor în urma calculelor post competiției și confirmării oficiale a clasamentului, Rareș Cojoc a menționat pe pagina lui de Facebook:

“Astazi, după 25 ani de când am început să cochetez cu dansul sportiv, am devenit numărul 1 mondial. Desigur, este o performantă la care am visat dintotdeauna si un rezultat istoric atât pe plan personal cât și pentru țara noastră și care a reușit să mă bine dispună încă de dimineață. După calculele post competiție știam că urmează să trec în fruntea clasamentului însă am așteptat cu nerăbdare să se confirme și oficial.
Acum aș vrea pe această cale să clarific câteva lucruri:
Faptul că astăzi am devenit numărul 1 mondial nu înseamnă că sunt un dansator mai bun decât am fost ieri când eram pe locul 2 și nici nu cred ca îmi vor creste mult șansele de a deveni un antrenor mai bun in viitor. De asemenea, nici nu mă face un tată, soț, copil sau un om mai bun sau mai talentat la acest sport. Este strict o chestiune de palmares, care poate va conta cândva în vreo statistică.
Și cel mai important este să precizez faptul că numărul 1 mondial nu înseamnă că sunt cel mai bun dansator din lume (rezultatele afirma acest lucru), ci că, în ultimele 12 luni am reușit împreună cu Andreea Matei să acumulam cele mai multe puncte. ”
 
Felicitări amândurora și la cât mai multe competiții câștigate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare