S-a deschis Târgul de Crăciun de la Sibiu!

EVENIMENT. Marile orașe sunt deja inundate de spiritul sărbătorilor, iar luminițele festive au încântat privirile vizitatorilor în Sibiu, gazda celui mai vechi târg de Crăciun din țară. Atracțiile principale ale acestui an includ proiecțiile de lumină ce îmbracă clădirile din Piața Mare și atelierul lui Moș Crăciun. Turiștii sunt invitați să se bucure de un patinoar, o roată panoramică și un trenuleț festiv în cadrul târgului, care a devenit deja tradiție în ultimii 16 ani.

Organizatorii au pregătit surprize culinare și locuri speciale pentru a imortaliza momentele magice în fotografii. Târgul aduce în continuare bucurie prin tradiționalele băuturi și gustări, oferind o atmosferă caldă și primitoare.

Deschisă în seara de vineri, 17 noiembrie, ediția din acest an a Târgului de Crăciun din Sibiu a atras mii de participanți, atât localnici cât și turiști, inclusiv sute de copii. Evenimentul este accesibil în timpul săptămânii între orele 11:00 și 22:00, iar în weekend între orele 10:00 și 22:00.

Cu peste 110 căsuțe amenajate în Piața Mare a municipiului Sibiu, iar în premieră, un spațiu expozițional în curtea Palatului Brukenthal, târgul oferă o gamă diversificată de opțiuni pentru cumpărături și distracție. Cu luminile festive aprinse și atmosfera plină de bucurie, Târgul de Crăciun va rămâne deschis până în a doua zi a anului viitor, aducând magia sărbătorilor în inimile celor care îl vizitează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare