S-A REUNIT LOTUL – Echipa Unirea Ungheni va juca 9 meciuri de pregătire: primul amical, în 16 ianuarie cu o echipă de Liga a II-a

0
390

FOTBAL – LIGA III-A. Echipa de Liga a III-a ACS Unirea Ungheni 2018 s-a reunit luni, 11 ianuarie 2021, iar conducerea clubului a anunțat că, “din cauza situației atipice”, cantonamentul de iarnă va avea loc la baza proprie de pregătire. Astăzi are loc vizita medicală și până în 15 ianuarie se desfășoară antrenamentele tipice pentru reacomodarea la efort.

 

Conform calendarului stabilit, în perioada 16 ianuarie – 5 martie au loc 9 meciuri de pregătire, primul amical fiind programat în 16 ianuarie, la Cluj-Napoca, în compania echipei de Liga a II-a U. Cluj-Napoca (echipă clasată pe locul 6, de play-off, după primele 14 meciuri disputate în 2020 în sezonul regulat, cu 23 de puncte cumulate din 7 victorii și 2 egaluri).

 

Celelalte 8 partide amicale vor fi disputate cu echipe de Liga a III-a. Programul meciurilor amicale este următorul: acasă cu Viitorul Șelimbar (30 ianuarie), Somesul Dej (6 februarie), CS Ocna Mureș (10 februarie), ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița (11 februarie) și în deplasare cu ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița (20 februarie), AFC Odorheiu Secuiesc (26 februarie), SCM Zalău (27 februarie).

 

Ultimul amical înaintea reînceperii sezonului competițional are loc tot pe teren propriu, în 6 martie, ci SCM Zalău (liderul din Seria 10 a Ligii a III-a). Unirea Ungheni, promovată în Liga a III-a în acest sezon și repartizată în Seria a 9-a, a fost programat de FRF la primul meci oficial din anul 2021 în 13 martie, de la ora 15.00, când va juca pe teren propriu cu CSO Cugir (locul 2 în serie, cu un singur meci pierdut din primele 10 etape) – în meciul tur, echipa din Alba a câștigat cu 1-0.

 

După primele 10 partide din ediția 2020-2021, Unirea Ungheni ocupă locul 4 în clasamentul seriei, cu 17 puncte cumulate din 5 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri (golaveraj 15-17). Cele 8 partide rămase de disputat din acest sezon au fost programate în perioada 13 martie – 30 aprilie (Unirea Ungheni încheie sezonul competițional în 30 aprilie, pe teren propriu, cu ACS Sticla Arieşul Turda).

 

* Sursa foto: Pixel ProSport

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ