S-au redeschis pârtiile de schi la Sovata: Zăpadă suficientă pentru două săptămâni

SKI. În urma ninsorilor din ultimele zile și a completării cu tunurile de zăpadă artificială, două pârtii de schi și pârtia de tubing și săniuș din stațiunea Sovata au fost redeschise astăzi.

Ana-Maria Hârșan, reprezentanta organizatorilor, a asigurat publicul că, indiferent de schimbările de temperatură, există cantitate suficientă de zăpadă pentru a permite schiatul timp de cel puțin două săptămâni de acum încolo. Ea a declarat:

În momentul de față avem cam 100 de schiori pe cele două pârtii. Vom fi deschiși pe toată perioada vacanței între orele 10.00 și 17.00. Ambele pârtii sunt funcționale, și cea mare de dificultate medie și avansată de 1200 de metri și cea mică de 400 de metri. Lângă cea de începători se află pistele de tubing și săniuș.”

Pârtiile sunt echipate cu telescaun și teleschi, oferind servicii de închiriere pentru echipamente potrivite pentru toate vârstele. Cabana situată în vârful pârtiilor își așteaptă vizitatorii cu băuturi calde precum ceai, cafea, vin fiert sau ciorbă de fasole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare