Școala Primară Montessori din Târgu Mureș caută profesor de limba engleză

ÎNVĂȚĂMÂNT. Școala Primară Montessori din Târgu Mureș este în căutarea unui profesor de limba engleză pentru nivelul de vârstă 3 – 6 ani (Casa Copiilor – grădiniță). Dacă ești pasionat de predarea limbii engleze și ai dorința de a lucra cu copiii, aceasta ar putea fi o oportunitate perfectă pentru tine.

Ce se cere de la candidați:

1. Pasiune pentru predarea limbii engleze: candidații trebuie să aibă o pasiune reală pentru predarea limbii engleze și să fie plini de energie și entuziasm.

2. Abilități de comunicare: abilitățile de comunicare sunt esențiale în lucrul cu copiii, deci candidații trebuie să fie capabili să comunice eficient și armonios.

3. Spirit de echipă: Școala Primară Montessori pune accent pe lucrul în echipă, deci candidații trebuie să fie deschiși și să aibă un spirit de echipă pronunțat.

4. Dorință de dezvoltare profesională: școala oferă oportunități de creștere, formare și dezvoltare profesională, deci candidații trebuie să fie deschiși să învețe și să se dezvolte continuu.

Cum poți aplica:

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și ești interesat să te alături echipei Școlii Primare Montessori din Târgu Mureș, poți trimite CV-ul tău la adresa de email: crestem@montessorimures.ro.

Școala Primară Montessori oferă un mediu de lucru armonios, în care valorile precum respectul, prietenia, binele și adevărul sunt fundamentale. Dacă ești pasionat de educația copiilor și de predarea limbii engleze, această oportunitate poate fi îndeplinirea visului tău profesional.

Despre Școala Primară Montessori din Târgu Mureș:

Școala Primară Montessori din Târgu Mureș este cunoscută pentru abordarea sa educațională inovatoare și pentru crearea unui mediu propice dezvoltării armonioase a copiilor. Dacă dorești să faci parte dintr-o echipă dedicată educației și să contribui la creșterea și dezvoltarea copiilor, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare