SE ÎNTÂMPLĂ ACUM – 20 de percheziţii au loc în judeţul Mureş, fiind vizate ilegalităţi în domeniul silvic

0
2419

OPERAȚIUNE. 20 de percheziţii au loc în acestă dimineaţă în judeţul Mureş, fiind vizate ilegalităţi în domeniul silvic (de la tăierea ilegală, fără drept şi sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea şi valorificare). Acţiunea este organizată de poliţiştii din Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

 

De asemenea, au loc controale la depozite de lemn, aparţinând persoanelor bănuite de comiterea faptelor. Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale, iar acţiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale şi jandarmilor.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ