SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Spectacol în aer liber al Teatrului Național Târgu Mureș: comedia „Soţ de vânzare”

0
242

TEATRU. Sâmbătă, 4 iulie, ora 20.00, în curtea interioară a Teatrului Naţional Târgu Mureş, Compania „Liviu Rebreanu” prezintă spectacolul „Soţ de vânzare” de Mikhail Zadornov şi Sergei Fomin, în regia lui Csaba Varga.

 

Spectacolul, care e prezentat cu supratitrare în limba maghiară, este una dintre cele trei producții de succes din stagiunile trecute (a avut premiera în 17 decembrie 2015) reluate de Compania „Liviu Rebreanu” pe scenele în aer liber, ca alternative la interdicțiile privind spectacolele din spații închise.

 

„Soţ de vânzare” este o comedie a zilelor noastre și spune povestea unui cuplu în pragul aniversării a 20 de ani de căsnicie. Totul mergea bine, când un personaj misterios sună la ușa acestora și le face o propunere greu de refuzat. Ce întorsătură iau lucrurile de acum încolo și cum vor reuși cele trei personaje să treacă peste această etapă a vieții lor, urmează să aflați din spectacol.

 

În distribuție: Dan Rădulescu (Andrei Vasilievici), Bianca Fărcaș (Elena Vladimirovna) și Ale Țifrea (Oxana). Spectacolul durează 70 de minute.

 

Conform normelor sanitare și de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, spectatorilor li se va măsura temperatura prin termoscanare și sunt obligatorii menţinerea distanţei sociale, purtarea măştii de protecție şi folosirea soluţiilor dezinfectante puse la dispoziţie.

 

* Foto: Teatrul Național Târgu Mureș – @Bristena

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ