SPECTACOL – Cine va cânta în Tîrgu Mureș de Ziua Națională a României

INFO. În municipiul Tîrgu Mureș, spectacolul muzical din 1 decembrie, care va celebra Ziua Națională a României, se va desfășura de la ora 19.30, în Piața Victoriei, și va dura aproximativ o oră.

 

Municipalitatea deja a semnat contractul cu fundația culturală prezidată de Ioan Bocșa, TerrArmonia din Alba Iulia, și s-a angajat să plătească suma totală de 33.000 de lei pentru prezența artiștilor Ioan Bocșa, Traian Jurchela, Sergiu Cipariu, Ovidiu Olari, Ovidiu Barteș, Ioan Josan și Ansamblul de muzică vocală tradițională românească Icoane.

 

Înaintea acestui concert, însă, municipalitatea a mai antamat un spectacol, în cadrul manifestării publice Centenarul Marii Uniri, acesta urmând să aibă loc în 26 noiembrie 2018, de la ora 19, la Teatrul Național din Tîrgu Mureș. Spectacolul “Tot ce-i românesc nu piere” va fi susținut de Tudor Gheorghe și corul bărbătesc Concertino și orchestra dirijată Marius Hristescu. Durata acestuia va fi de o oră și 40 de minute și a fost plătit de Primăria Târgu Mureș cu suma de 66.402 lei (echivalentul a aproximativ 14.300 de euro).

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare