SPECTACOL – Cine va cânta în Tîrgu Mureș de Ziua Națională a României

0
138

INFO. În municipiul Tîrgu Mureș, spectacolul muzical din 1 decembrie, care va celebra Ziua Națională a României, se va desfășura de la ora 19.30, în Piața Victoriei, și va dura aproximativ o oră.

 

Municipalitatea deja a semnat contractul cu fundația culturală prezidată de Ioan Bocșa, TerrArmonia din Alba Iulia, și s-a angajat să plătească suma totală de 33.000 de lei pentru prezența artiștilor Ioan Bocșa, Traian Jurchela, Sergiu Cipariu, Ovidiu Olari, Ovidiu Barteș, Ioan Josan și Ansamblul de muzică vocală tradițională românească Icoane.

 

Înaintea acestui concert, însă, municipalitatea a mai antamat un spectacol, în cadrul manifestării publice Centenarul Marii Uniri, acesta urmând să aibă loc în 26 noiembrie 2018, de la ora 19, la Teatrul Național din Tîrgu Mureș. Spectacolul “Tot ce-i românesc nu piere” va fi susținut de Tudor Gheorghe și corul bărbătesc Concertino și orchestra dirijată Marius Hristescu. Durata acestuia va fi de o oră și 40 de minute și a fost plătit de Primăria Târgu Mureș cu suma de 66.402 lei (echivalentul a aproximativ 14.300 de euro).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ