START Campania de strângere a semnăturilor pentru noul pod peste râul Mureș

CAMPANIE. Astăzi, 4 noiembrie 2022, a fost lansată oficial campania de strângere de semnături „VREM PODUL!”, care își propune să reprezinte un mijloc prin care târgumureșenii să transmită decidenților un mesaj clar cu privire la construirea podului peste râul Mureș, între cartierele Unirii și Aleea Carpați.

Toți locuitorii municipiului Târgu Mureș care își doresc un nou pod peste râul Mureș pot semna, începând de astăzi, pe listele disponibile în trei puncte din cartierul Unirii:
• În fața magazinului Palas Unirii
• În fața magazinului Darina Unirii
• În fața Gimnaziului “A.I. Cuza”

Startul campaniei de strângere a semnăturilor a fost precedat de două întâlniri cu locuitorii din Unirii și zonele adiacente organizate de consilierii inițiatori ai proiectului de hotărâre pentru construirea noului pod peste râul Mureș.

În cadrul întâlnirilor, președinții asociațiilor de proprietari și cetățenii prezenți au atras atenția asupra urgenței aplicării unei soluții la blocajele zilnice de pe podul existent și au afirmat că nu înțeleg motivația pentru care proiectul a căzut la vot în Consiliul Local Târgu Mureș.
Încă din primele ore după deschiderea punctelor cu liste de semnături, nivelul de adresabilitate a fost unul ridicat și mulți dintre târgumureșeni au ales să susțină inițiativa aleșilor locali ai Partidului Național Liberal.

Noul pod peste râul Mureș face legătura între strada Mureșului și strada Zăgazului, iar noua investiție va reorganiza traficul pe străzile din zona Aleea Carpați și 7 Noiembrie, prin înființarea de sensuri unice care vor crește fluența și siguranța traficului rutier, urmând ca timpii de deplasare să se îmbunătățească semnificativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare