Startul unui Hub metaverse mondial cu partener din Târgu Mureș

Aflat pentru câteva zile în Spania la un eveniment la nivel mondial, omul de afaceri Doru Borșan a revenit în țară și a anunțat care au fost rezultatele ca speaker și promotor al Neotech. Reamintim că la Valencia a fost lansată prima colecție de NFT Neotech, cu peste o mie de piese.

Participarea noastră la NFT Europe Show a avut un succes extraordinar, ne-am întors acasă cu 5 parteneriate de colaborare cu cele mai importante companii din domeniul NFT-METAVERSE.
Pentru prima dată am stat la aceeași masă cu lideri de pe 4 continente, puternici, inovatori și am hotărât să construim cel mai important HUB METAVERSE EVER!, a scris Doru Borșan, care a completat că HUB-ul va fi inițiat până la finele anului cu parteneri din SUA, Turcia, Corea de sud, Spania, Portugalia, Monaco, Australia și Germania. Omul de afaceri va da mai multe detalii într-o emisiune tv din aceste zile.
Despre NFT Show Europe
Evenimentul promite să ajungă principalul punct de întâlnire european pentru arta digitală, artiștii NFT, colecționarii și experții în blockchain.

Scurt CV Doru Borșan
Doru Borșan a fost distins cu premiul „CEO of the year” la Gala Premiilor Smart City Industry și cu premiul pentru Inovare și Tehnologii la Dubai Royal Summit Investment. Omul de afaceri este și fondatorul ecosistemului „RUA”- „Românii uniți acasă”, prima țară online din lume și de asemenea, a înființat aplicația mobilă „RUA Connect”, cea mai mare rețea de socializare a românilor de pretutindeni. Activează și ca dezvoltator imobiliar în Târgu Mureș, prin proiectul RUA Home Invest, cu 500 de apartamente. Pe lângă toate acestea, este CEO Smart City Tehnologies Germania, cu un capital social de 15 milioane de euro și deține companii în domeniul tehnologiilor digitale in Germania, Elveția, România și Estonia.

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare