Succese remarcabile pentru Clubul de Karate “CS Juvenes” în cadrul Campionatului European de la Antibes, Franța

COMPETIȚIE. Patru sportivi talentați ai sectiei de karate a clubului nostru au reprezentat cu mândrie România la Campionatul European desfășurat în pitorescul oraș Antibes din Franța. Gaspar Andrei, Szava Bernadette, Vultur Cristian și Bereczki Anita, sub îndrumarea dedicată a antrenoarei lor Kiss Ibolya Noemi, au obținut rezultate remarcabile, aducând onoare și laude clubului și țării noastre.

Gaspar Andrei, în categoria SHOBU SANBON CADETI 14-15 ani +75 kg, a cucerit locul 3, demonstrând o abilitate deosebită și o pregătire fizică și mentală de înaltă clasă. Acesta nu a fost singurul său succes, deoarece Andrei a obținut și locul 2 în categoria SHOBU SANBON ECHIPE CADEȚI, 14-15 ani, precum și locul 3 în categoria SHOBU SANBON ROTATIV CADEȚI, 14-15 ani.

De asemenea, Szava Bernadette a strălucit în competiție, obținând locul 3 în categoria SHOBU SANBON CADETE 14-15 ani, +60 kg, și locul 2 în categoria SHOBU SANBON ROTATIV CADETE, 14-15 ani. Performanțele sale au demonstrat nu doar tehnică și agilitate, ci și o rezistență fizică exemplară.

Bereczki Anita, la prima participare într-un Campionat European, a surprins pe toată lumea prin prestația ei excepțională. Cu un loc 8 în categoria SHOBU SANBON MiniCADETE, 13 ani -50 kg, și locul 7 în categoria SHOBU SANBON ROTATIV MINICADETE, 13 ani, Anita a dovedit că are un potențial imens și că este o prezență promițătoare în lumea karate-ului european.

Vultur Cristian, în categoria SHOBU SANBON MiniCADETI, 13 ani, -65 kg, și-a consolidat poziția în elita sportivilor karate, obținând locul 3. De asemenea, Cristian a impresionat și în categoria SHOBU SANBON ROTATIV MiniCADETI, 13 ani, unde a ocupat același meritat loc 3.

Aceste performanțe de excepție nu ar fi fost posibile fără dedicarea și profesionalismul antrenoarei Kiss Ibolya Noemi, care a știut să inspire și să pregătească sportivii pentru o competiție atât de importantă. De asemenea, merită menționate eforturile susținute ale părinților și sprijinul întregii comunități sportive care au făcut posibilă participarea la acest eveniment de prestigiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare