TCL lansează în România cel mai scump televizor inteligent: 115TCL X955 Max

HI-TECH. Producătorul chinez TCL a adus pe piața românească unul dintre cele mai scumpe și avansate televizoare inteligente disponibile: TCL 115TCL X955 Max. Cu un preț de 129.999 lei (peste 26.000 de euro), acest televizor redefinește standardele de lux și performanță în domeniul entertainmentului casnic.

Specificații tehnice și caracteristici

TCL 115TCL X955 Max este vârful de gamă al seriei QD-Mini LED și impresionează prin dimensiunile sale impozante, având o diagonală de 115 inci (291 cm). Televizorul este echipat cu cea mai recentă tehnologie Mini LED de generația a 6-a, care include peste 20.000 de zone de iluminare variabilă, oferind astfel contraste puternice și precise, precum și o calitate a imaginii HDR excepțională.

Ecran și imagine

– Diagonală: 115 inci (291 cm)
– Rezoluție: 4K HDR Premium 5000
– Rată de reîmprospătare: 144Hz (Motion Clarity Pro)
– Tehnologie: Mini LED de generația a 6-a cu matrice completă

Sunet și experiență audiovizuală

– Sistem de sunet: Onkyo 6.2.2
– Calitate audio: Sunet clar și imersiv, optimizat pentru experiențe cinematografice

Funcții avansate și conectivitate

TCL 115TCL X955 Max nu este doar un televizor, ci și un centru de entertainment complet datorită integrării Google TV, care permite accesul facil la o multitudine de aplicații și servicii de streaming. Televizorul vine și cu o gamă largă de funcții special concepute pentru gameri, cum ar fi:

– Conectivitate HDMI 2.1
– Game Master Pro 3.0
– Auto Low Latency Mode (ALLM)
– FreeSync Premium Pro
– TCL Game Bar
– Accelerator de jocuri: Rate de până la 240 Hz

### Performanță de Top pentru Gaming și Filme

Datorită specificațiilor sale impresionante, TCL 115TCL X955 Max este ideal pentru a experimenta filmele, streaming-urile, sporturile și jocurile HDR la cel mai înalt nivel de calitate. Toate formatele recente HDR sunt acceptate, asigurând o compatibilitate extinsă cu diverse surse de conținut.

Livrare și disponibilitate

Prețul recomandat de 129.999 lei nu include costurile de livrare, acestea urmând a fi comunicate după plasarea comenzii. TCL 115TCL X955 Max este disponibil în România și reprezintă o opțiune de top pentru cei care doresc să investească într-un sistem de entertainment de ultimă generație.

Lansarea TCL 115TCL X955 Max în România marchează un moment important pentru piața locală de televizoare inteligente, oferind consumatorilor un produs de lux cu performanțe remarcabile. Acest televizor nu doar că îmbunătățește experiența vizuală și audio, dar și redefinește conceptul de entertainment casnic la nivel de top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare