„Navigatorul” (foto: Cristina Gânj – Compania Liviu Rebreanu)

TEATRU – O nouă premieră la Teatrul Naţional Târgu-Mureş: „Navigatorul”

PREMIERĂ. Marţi, 16 octombrie 2018, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu-Mureş, Compania Liviu Rebreanu va prezenta în premieră spectacolul “Navigatorul”, de Conor McPherson, în regia lui Cristi Juncu (cel care a regizat la teatrul din Tîrgu Mureș spectacolele “Şcoala nevestelor” și „Dinte pentru dinte”).

 

„Navigatorul” este o piesă scrisă, în 2006, de autorul dramatic Conor McPherson. Acţiunea este plasată în Baldoyle, o suburbie din Dublin, în Ajunul Crăciunului, și îl are în centru pe James “Sharky” Harkin, un alcoolic care locuieşte cu fratele său orb şi în vârstă – Richard Harkin. Pe măsură ce încearcă să stea departe de băutură în perioada sărbătorilor, Sharky trebuie să îi ţină piept irascibilului Richard, dar şi propriei conştiinţe care îl bântuie.

 

Piesa a fost nominalizată la Premiile Tony şi Premiul Olivier pentru “Cea Mai Bună Piesă”. Din distribuţia spectacolului, a cărui scenografie e semnată de Cosmin Ardeleanu, fac parte actorii Theo Marton, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu, Costin Gavază, Richard Balint şi Ale Ţifrea.

 

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la casieria din incinta teatrului, de marţi până vineri, între orele 9-15 (şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor), sau de la Agenţia de Bilete din Palatul Culturii (de marţi până vineri, între orele 12-17.30).

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare