TEATRU – O nouă premieră la Teatrul Naţional Târgu-Mureş: „Navigatorul”

0
374
„Navigatorul” (foto: Cristina Gânj - Compania Liviu Rebreanu)

PREMIERĂ. Marţi, 16 octombrie 2018, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu-Mureş, Compania Liviu Rebreanu va prezenta în premieră spectacolul “Navigatorul”, de Conor McPherson, în regia lui Cristi Juncu (cel care a regizat la teatrul din Tîrgu Mureș spectacolele “Şcoala nevestelor” și „Dinte pentru dinte”).

 

„Navigatorul” este o piesă scrisă, în 2006, de autorul dramatic Conor McPherson. Acţiunea este plasată în Baldoyle, o suburbie din Dublin, în Ajunul Crăciunului, și îl are în centru pe James “Sharky” Harkin, un alcoolic care locuieşte cu fratele său orb şi în vârstă – Richard Harkin. Pe măsură ce încearcă să stea departe de băutură în perioada sărbătorilor, Sharky trebuie să îi ţină piept irascibilului Richard, dar şi propriei conştiinţe care îl bântuie.

 

Piesa a fost nominalizată la Premiile Tony şi Premiul Olivier pentru “Cea Mai Bună Piesă”. Din distribuţia spectacolului, a cărui scenografie e semnată de Cosmin Ardeleanu, fac parte actorii Theo Marton, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu, Costin Gavază, Richard Balint şi Ale Ţifrea.

 

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la casieria din incinta teatrului, de marţi până vineri, între orele 9-15 (şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor), sau de la Agenţia de Bilete din Palatul Culturii (de marţi până vineri, între orele 12-17.30).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ