TEATRUL DE VARĂ – Primul film al sezonului la cinematograful în aer liber din Tîrgu Mureș

0
261
Avengers: Infinity War (scenă din film)

CINEMA. Joi, 26 aprilie, se redeschide cinematograful în aer liber din Tîrgu Mureș. La Teatrul de Vară, începând de la ora 21.30, are loc proiecția primei pelicule din acest sezon. Stagiunea 2018, în care organizatorii (Marcom Fantastic) promit cele mai bune filme 2D și 3D, va fi deschisă cu filmul „Avengers: Infinity War”. Vizionarea proiecției 3D costă 20 de lei (15 lei + 5 lei, prețul ochelarilor 3D).

 

„Avengers: Infinity War” („Răzbunătorii: Războiul Infinitului”) a avut premiera în acest an și este un film de aventură-fantastic, regizat de Anthony Russo și Joe Russo, care-i are în distribuție pe Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson etc. Este un film american cu super-eroi, care se folosește de echipa de supereroi Marvel Comics, Răzbunătorii (Avengers). În cel de-al treilea film al seriei Avengers, Răzbunătorii își unesc forțele cu Gardienii Galaxiei, pentru a se confrunta cu Thanos, care încearcă să strângă Pietrele Infinitului.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ