TIMPUL VISELOR – Operele artistului mureșean Peterfi Iosif, expuse la secția American Corner a Bibliotecii Județene Mureș

0
73

EXPOZIȚIE DE ARTĂ. Până în 2 noiembrie, la secția American Corner a Bibliotecii Județene Mureș, sunt expuse operele artistului mureșean Peterfi Iosif, lucrări de sculptură și pictură modernă, abstractă, având ca tematică „Timpul viselor”.

 

Peterfi Iosif a absolvit Secția de Pictură a Școlii Populare de Arte din Târgu Mureș în anii ’80, clasa prof. Lucia Călinescu, iar tainele sculpturii le-a descoperit sub îndrumarea și în atelierul cunoscutului artist Vasile Mureșan. Expoziția “Time of dreams” poate fi vizitată, cu respectarea normelor legale impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19, după următorul program: luni, miercuri și vineri între orele 9.00-14.30, marți și joi între orele 12.00-19-30, a precizat Biroul de Informare și Relații Publice al Bibliotecii Județene Mureș.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ