TRAGERE LA SORȚI – Ladies Târgu Mureș joacă în 29 august, acasă, primul meci din Liga 1 ediția 2021-2022

0
85

FOTBAL FEMININ. ACS Ladies Târgu Mureș, promovată în prima Ligă de fotbal feminin, va începe ediția 2021-2022 pe teren propriu, cu un meci în compania formației harghitene Vasas Femina Odorhei. În ediția trecută, echipa din Odorhei s-a clasat pe locul 5 (din 12 echipe) – fotbalul feminin românesc este dominat categoric și de ani buni de Universitatea Olimpia Cluj (care a câștigat ediția trecută la o diferență de 19 puncte de a doua clasată), echipă pe care târgumureșencele o întâlnesc, în deplasare, în etapa a 2-a, în 5 septembrie.

 

Conform regulamentului ediției 2021-2022 a Ligii 1 la fotbal feminin, campionatul va începe în 29 august, cu etapa 1, sistemul de desfășurare fiind același cu cel din sezonul anterior: în sezonul regulat se va juca un singur tur, după care primele 6 clasate vor juca în play-off, iar următoarele 6 echipe, în play-out. În play-off și play-out se intră cu punctajul acumulat în sezonul regulat.

 

Programul meciurilor a fost stabilit prin tragere la sorți la sediul Federația Română de Fotbal, meciurile din etapa 1 fiind următoarele:

 

* Piroș Security Arad – Universitatea Olimpia Cluj

* CSM Alexandria – Politehnica Timișoara

* Banat Girls – ACS Fotbal Feminin Baia Mare

* CSS Târgoviște – ACS Heniu Prundu Bârgăului

* Universitatea Galați – AFC Fair Play Joc Cinstit

* Ladies Târgu Mureș – Vasas Femina Odorhei.

 

* Foto: @ Szekely Sport via AFK Csíkszereda

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ