TRANSFER – Unirea Ungheni mai transferă un atacant care a jucat în ultimii 6 ani în ligile inferioare din Ungaria

0
122
Dan Marius Constantinescu

UNIREA UNGHENI 2018. După transferul fundașului central Bruno Vasiu Nicola (24 de ani), ultima dată la FC Brașov (dar nefolosit în Liga a II-a de brașoveni), CS Unirea Ungheni 2018, echipă deja calificată matematic în play-off-ul Seriei a 9-a din Liga a III-a, prima etapă pentru promovarea în Liga a II-a, a anunțat un nou transfer în această pauză competițională, cel al atacantului Dan Marius Constantinescu (25 de ani), ultima dată la Hajdúszoboszlói SE (echipă care activează în NB III – Keleti csoport, liga a III-a din Ungaria).

 

Constantinescu, originar din Arad, joacă din 2015 în Ungaria (cea mai mare parte a timpului în ligile inferioare), fiind format la clubul Budapest Honvéd FC (a jucat în total 81 de minute în 5 meciuri în prima ligă maghiară, în 2015, fiind introdus, de regulă, pe final, apoi a fost trimis la echipa a II-a a lui Honvéd, ulterior evoluând 22 meciuri în liga a 2-a, iar apoi în liga a 3-a: a mai jucat la Törökbálinti TC, Kazincbarcika, Putnok, Füzesgyarmat, Kecskeméti TE și Hajdúszoboszlói SE).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ