TRANSPORT ALTERNATIV – 350 de trotinete electrice în Târgu Mureș: închirierea costă 3 lei + 0,6 lei/minutul de utilizare

TROTINETE ELECTRICE – TÂRGU MUREȘ. Așa cum msnews va anunțat încă de ieri (detalii AICI), Primăria Târgu Mureș a semnat un parteneriat cu firma Lime Technology Network SRL într-un program pilot pentru promovarea trotinetelor electrice ca mijloace de transport alternativ. 350 de trotinete electrice sunt disponibile începând de joi, 30 septembrie 2021, în Târgu Mureș în 39 de puncte autorizate din care pot fi închiriate.

 

Trotinetele pot fi închiriate de orice persoană cu vârsta peste 14 ani. Cum se procedează? Doritorii trebuie să descarce o aplicație (https://www.li.me/), localizează o trotinetă electrică pe hartă și o deblochează cu simpla atingere a unui buton, plătind 3 lei pentru deblocare și 0,6 lei/minut de utilizare. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil.

 

Firma care are în proprietate trotinetele și care, evident, beneficiază financiar de pe urma acestui proiect, răspunde de mentenanța, încărcarea și plasarea trotinetelor în oraș, precum și curățarea tuturor părților trotinetei care sunt atinse de oameni (au precizat că folosesc doar produse recomandate de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din lista Centrului de Biocide Chimicale, care au fost aprobate de EPA pentru a fi utilizate împotriva coronavirusului).

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare