TRANZACȚIE – Grupul Geiger România, format din firmele mureșene din Cristești, a preluat o firmă de construcții de drumuri din Brașov

0
135

PRELUARE APROBATĂ. Subsidiara din România a holdingului german Geiger, Geiger Group România SRL, format din firmele mureșene Geiger Transilvania SRL și Geiger Proiecte Construcții SRL, ambele înregistrate în localitatea Cristești, a preluat firma Consal SRL din Brașov, specializată în lucrări de construcții de drumuri și de rețele edilitare de apă și canalizare, tranzacția primind girul final al Consiliului Concurenței.

 

Firmele din Geiger Group România execută lucrări de construcții de drumuri și poduri, lucrări edilitare de apă și canalizare, lucrări de construcții civile și industriale.

 

* Foto: @Geiger Group

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ