Un târgumureșean deschide o tavernă foarte apreciată în Paralia Katerini, Grecia

MUREȘENI DE SUCCES. Veste excelentă pentru românii care vor petrec anul acesta vacanța în Paralia Katerini! Un nou restaurant cu specific transilvănean a fost deschis aici, Family Restaurant Transylvania.

Un restaurant pornit din pasiune de către soții Kálmán, doi entuziaști îndrăgostiți de arta culinară și specialiști în industria ospitalității . Urmaș demn al celebrului Chef, și de altfel unul dintre primii intreprinzători privați în domeniul restaurantelor , cunoscut la noi în oraș , si nu numai ,ca și KÁLMÁN de la CRIZANTEMA, fiul său, Kálmán Cserkész ,păstrând tradiția familiei și inspirat și de pasiunea lui pentru frumoasa Grecie , a deschis anul acesta în Paralia Katerini un restaurant cu specific românesc , bazat mai ales pe bucătaria transilvăneană, dar nu numai.

Produsele lor sunt deja foarte apreciate atât de turiști cât și de localnici. Cei care în această vară vor vizita renumita și atât de cunoscuta stațiune, pot petrec o seară sau chiar mai multe în această locație care vă poate face serile de vacanță de neuitat. Proprietarii vă așteaptă cu brațele deschise, din orice colț al țării ați fi pentru a încerca gustul unic al preparatelor Transilvănene.

Nu pierdeți ocazia de a vă simți EXTRAORDINAR și a petrece clipe de neuitat alături de aceată familie entuziastă.

1 comment
  1. Am facut greseala sa avem incredere servim masa in data de 30 mai in aceasta locatie. Dupa o îndelunga așteptare a binevoit sa ne ia comanda si dupa inca o lunga perioada am primit o portie de snitel cu cartofi prajiti , 2 bucati de piept de pui fără garnitură , 2 salate de varza cu rosii si 2 ape plate. La plata am ramas șocant e. 25 de eu.Doar salata si apa costau 5 eu, cand in alta parte cu acest pret se putea manca o ciorba de burta cu de toate. Cireașa de pe tort a fost faptul ca la plata cu cardul mi-a incasat de 2 ori cate 25 de eu. Nu cumva sa aveti incredere sa apelați la serviciile acestor escroci! Reclama aceasta desanta este probabil plătită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare