VICTORIE! Irina Begu a câștigat turneul de la Palermo

0
15

TENIS. Irina-Camelia Begu a urcat de pe locul 45 pe locul 33 în clasamentul WTA, după ce a câştigat ieri seara turneul de la Palermo, al cincilea titlu al carierei sale după cele de la Taşkent (2012), Seul (2015), Florianopolis (2016) şi Bucureşti (2017). Begu a mai jucat finale la Budapesta, Marbella (ambele în 2011), Moscova (2014) şi Cleveland (2021).
 
Irina Begu (31 ani, 45 WTA), s-a impus clar în finală, după o oră şi 33 de minute în faţa italiencei Bronzetti (23 ani, 78 WTA). Ea a primit un cec de 26.770 de euro şi 280 de puncte WTA, iar Bronzetti a primit 15.922 de euro şi 180 de puncte WTA.
 
“În primul rând, vreau să o felicit pe Lucia. Ai avut o săptămână extraordinară, ai jucat bine. Îți urez succes, ești tânără și sunt sigură că vei mai juca multe finale. Mult succes!
Vreau să le mulțumesc celor din echipa mea, Gabi, Alex, Andrei, dar și celuilalt antrenor al meu, Victor, și fizioterapeutului, Marian. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine!
Pentru mine, Palermo este un loc special, pentru că o parte din familie este aici. I-am avut lângă mine astăzi, le mulțumesc că m-au susținut. M-am simțit bine aici și sunt sigură că voi reveni.
Știu că au fost momente dificile, cu pandemia, dar cei de la Palermo au fost printre primii care au redeschis turneul, în 2020. Vă mulțumesc pentru ospitalitate și pentru tot”, a precizat Begu.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ