VICTORIE! Irina Begu a câștigat turneul de la Palermo

TENIS. Irina-Camelia Begu a urcat de pe locul 45 pe locul 33 în clasamentul WTA, după ce a câştigat ieri seara turneul de la Palermo, al cincilea titlu al carierei sale după cele de la Taşkent (2012), Seul (2015), Florianopolis (2016) şi Bucureşti (2017). Begu a mai jucat finale la Budapesta, Marbella (ambele în 2011), Moscova (2014) şi Cleveland (2021).
 
Irina Begu (31 ani, 45 WTA), s-a impus clar în finală, după o oră şi 33 de minute în faţa italiencei Bronzetti (23 ani, 78 WTA). Ea a primit un cec de 26.770 de euro şi 280 de puncte WTA, iar Bronzetti a primit 15.922 de euro şi 180 de puncte WTA.
 
“În primul rând, vreau să o felicit pe Lucia. Ai avut o săptămână extraordinară, ai jucat bine. Îți urez succes, ești tânără și sunt sigură că vei mai juca multe finale. Mult succes!
Vreau să le mulțumesc celor din echipa mea, Gabi, Alex, Andrei, dar și celuilalt antrenor al meu, Victor, și fizioterapeutului, Marian. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine!
Pentru mine, Palermo este un loc special, pentru că o parte din familie este aici. I-am avut lângă mine astăzi, le mulțumesc că m-au susținut. M-am simțit bine aici și sunt sigură că voi reveni.
Știu că au fost momente dificile, cu pandemia, dar cei de la Palermo au fost printre primii care au redeschis turneul, în 2020. Vă mulțumesc pentru ospitalitate și pentru tot”, a precizat Begu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare