VOLEI FEMININ – Medicina Târgu Mureș a declarat forfait la turneul de la Pitești, din cauza cazurilor de COVID-19: pierde ambele meciuri cu 3-0

0
492

VOLEI – DIVIZIA A1. Echipa de volei feminin CSU Medicina CNUE Târgu Mureş, nou-promovatăîn prima divizie, a anunţat federația de specialitate că nu se va prezenta la Turneul 3 de la Piteşti (Grupa 2), din cauza cazurilor de COVID-19.

 

Echipa târgumureșeană era programată de FRV să dispute două partide în turneul de la Pitești, una contra gazdelor de la FC Argeș (astăzi, 20 noiembrie) și una contra campioanei en-titre, CSM Volei Alba-Blaj (duminică, 22 noiembrie).

 

Conform regulamentului, târgumureșencele vor pierde cele două meciuri la masa verde, cu 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) – “în cazul în care o echipă nu poate prezenta, la începerea meciului, 6 sportivi cu teste COVID-19 negative, atunci aceasta pierde meciul cu 0-3 (0-25, 0-25, 0-25), fără alte consecințe”.

 

Înaintea acestui turneu, CSU Medicina CNUE Târgu Mureş era clasată pe locul 8 (din 12 echipe), cu 5 puncte (adunate din 2 victorii – 3-1 cu CS Medgidia și 3-2 cu CSO Voluntari – și două înfrângeri – 1-3 cu CS Știința Bacău și 0-3 cu Dinamo București).

 

* Foto: CSU Medicina Târgu Mureș

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ