VOLEI – Nou-promovata Medicina Târgu Mureș pierde categoric ultimul meci al celui de-al doilea turneu din divizia națională

0
133

DIVIZIA A1 2020-2021. CS Dinamo București a învins duminică, în ultimul meci al celui de-al doilea turneu al Diviziei A1, CSU Medicina CNUE Târgu Mureș. Victoria bucureștencelor a fost categorică și scutește de comentarii suplimentare: 3-0 (21-25, 18-25, 15-25). Elevele antrenorului Pedrag Zucović au fost depășite de mult mai experimentata adversară, Dinamo fiind clasată la finalul acestui turneu pe locul 3, cu 9 puncte, în urma favoritelor la câștigarea titlului, CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj.

 

În urma acestui turneu, Medicina Târgu Mureş este pe locul 8 (din 12 echipe participante la această ediție a diviziei naționale), cu 5 puncte (adunate din două victorii – 3-1 cu CS Medgidia și 3-2 cu CSO Voluntari – și două înfrângeri – 1-3 cu CS Știința Bacău și 0-3 cu Dinamo București).

 

Următoarele meciuri ale târgumureșencelor au fost programate în 20 și 21 noiembrie, când în al treilea turneul al Diviziei A1 va juca împotriva echipelor FC Argeș și CSM Volei Alba Blaj.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ