Foto: szekelyhon.ro – Pinti Attila

ZERO PE LINIE – Cele trei echipe mureșene repetă contraperformanța din etapa trecută: 0 puncte, 0 goluri

FOTBAL. Etapa a 18-a a seriei a 5-a din Liga a III-a la fotbal a consemnat o contraperfromanță cu repetiției pentru cele trei echipe mureșene aflate în cea de mai sus divizie națională, una situată, în fapt, foarte jos, abia a treia (echivalentul Diviziei C din perioada antedecembristă). Din nou Avântul Reghin, MSE Târgu Mureș și CS Iernut au închiat nu doar fără niciun punct, ci și fără niciun gol.

 

În privința echipei reghinene Avântul, cea mai bine clasată din cele trei echipe mureșene, înfrângerea a fost una scontată, meciul având loc în deplasare, la Miercurea Ciuc, pe terenul unei aspirante la promovare, AFK Csikszereda. A surprins, însă, maniera în care au pierdut jucătorii reghineni, spulberați cu un categoric 5-0, care nu lasă loc de interpretări (foto din meci).

 

MSE Târgu Mureș a capotat cu scor de neprezentare la Hărman, echipă cu care se află în competiție directă pentru evitarea retrogradării, cu același scor de 3-0 pierzând, pe teren propriu, și ultima clasată a seriei, CS Iernut, învinsă de Odorheiu Secuiesc.

 

Iată rezultatele etape și marcatorii:

* AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Avântul Reghin: 5-0 – Szilard Magyari (25), Soma Casiadi (47), Barna Bajko (55), Barna Antal (72), Laszlo Hodgyai (89)

* AFC Hărman – MSE Târgu Mureş: 3-0 – Mugurel Buga (17 – pen.), Diego Alupoaie (22), Bogdan Roşu (84)

* CS Iernut – AFC Odorheiu Secuiesc: 0-3 – Cătălin Dinu (23, 82 – pen.), Romaric Alexander Logon (41)

* Gaz Metan Mediaş 2 – ACS Unu Fotbal Gloria: 0-0

* CFR Cluj 2 – Unirea Dej: 0-3 – Rareş Pintea (9 – pen.), Florin Blaj (46), Andrei Pop (57)

* Olimpic Cetate Râşnov – Sănătatea Cluj: 1-1 – Alin Damian (21) / Dan Roman (90+2)

* Unirea Tăşnad – Sticla Arieşul Turda: 2-3 – Marcus Varga (37), Angelo Cocean (49) / Sebastian Salcău (61, 85), Flaviu Chişu (90+2)

* ACS Fotbal Comuna Recea – Minaur Baia Mare: 4-0 – Brian Lemac (14), Alin Bota (33 – pen.), Adrian Micaş (56), Mihai Kereki (72).

 

În clasamentul Seriei 5 din Liga a III-a, primele trei poziții sunt ocupate de cele ACS Fotbal Comuna Recea (43 de puncte),  AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (40 de puncte) și Minaur Baia Mare (36 de puncte). Echipele mureșene ocupă locurile 8 (Avântul Reghin 27 de puncte), 14 (MSE Tîrgu Mureș, 15 puncte) și 16 (CS Iernut, 6 puncte).

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare