Zilele Jocurilor: marea întâlnire a pasionaților de jocuri de societate, 27-29 octombrie 2023

EVENIMENT. În perioada 27-29 octombrie 2023, pasionații de jocuri de societate din întreaga țară se vor aduna la Palatul Culturii din Târgu Mureș pentru cea de-a noua ediție a evenimentului “Zilele Jocurilor”. Cu fiecare an ce trece, această expoziție dedicată jocurilor se transformă într-o adevărată meccă pentru iubitorii acestui tip de divertisment.

Zilele Jocurilor au devenit sinonime cu distracția și descoperirea celor mai noi și captivante jocuri de societate. Evenimentul atrage atât profesioniști din industria jocurilor, cât și pasionați dornici să exploreze lumea jocurilor de societate în toată diversitatea ei. Este un loc unde lumea imaginativă și creativă a jocurilor se întâlnește cu pasiunea jucătorilor.

Unul dintre punctele forte ale acestui eveniment este prezența celor mai importanți distribuitori din domeniu, oferind vizitatorilor oportunitatea de a testa și achiziționa cele mai recente creații ludice. Fie că ești un fan al jocurilor de strategie, preferi jocurile de familie sau ești în căutarea unor experiențe inovatoare, la Zilele Jocurilor vei găsi tot ce îți dorești.

Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii vor avea șansa de a se bucura de o varietate de experiențe. Vor putea participa la concursuri și ateliere, având ocazia de a se familiariza cu procesul de creație a jocurilor și de a-și pune imaginația la treabă. Mai mult decât atât, ediția de anul acesta aduce o noutate remarcabilă sub forma unui vernisaj de artă din jocuri, unde valoarea artistică a jocurilor de societate va fi subliniată și apreciată.

Cu peste 5000 de vizitatori așteptați din toată țara, Zilele Jocurilor se bucură de un succes în continuă creștere. Evenimentul este un loc de întâlnire pentru cei pasionați de strategie, logica, creativitate și socializare. În plus, este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să descopere cea mai recentă tendință în domeniul jocurilor de societate și să se bucure de timpul petrecut într-un mediu prietenos și prietenos.

Zilele Jocurilor 2023 promit să fie un eveniment incitant, plin de jocuri inovatoare, competiții distractive și oportunități de a cunoaște oameni cu aceeași pasiune. Dacă ești un pasionat de jocuri de societate sau doar ești curios să descoperi acest univers fascinant, asigură-te că faci o vizită la Palatul Culturii din Târgu Mureș în perioada 27-29 octombrie. E un eveniment pe care cu siguranță nu vrei să-l ratezi!

Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului, subliniază importanța acestui eveniment în cultura jocurilor de societate din România: „Zilele Jocurilor reprezintă un moment de referință în calendarul iubitorilor de board games. Ediția aceasta ne-am propus să surprindem și mai mult, integrând o serie de activități interactive și captivante pentru participanți, precum organizarea etapei locale a campionatului național de Catan, show-uri de improvizație, stand-up comedy, sesiuni immersive de Dungeons & Dragons, workshop-uri creative de
pictat miniaturi și chiar proiecția documentarului Jocumentar. Toate acestea reflectă
angajamentul nostru de a oferi o experiență memorabilă, educativă și distractivă pentru toți
cei prezenți.”

Pentru a facilita o experiență optimă, ediția din acest an introduce aplicația Zilele Jocurilor
(https://bgcon.ro/app/), un companion digital care va pune la dispoziția participanților toate informațiile necesare pentru a se bucura la maximum de eveniment.
Festivalul va fi deschis publicului începând cu data de 27 octombrie 2023, ora 10:00, la
Palatul Culturii din Târgu Mureș. Intrarea este gratuită.
Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați www.bgcon.ro sau urmariti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare