ZILELE ȚINUTULUI SECUIESC – În Mureș: Festivalul dovleacului și prezentarea documentarului „Maghiari în România – 100 de ani de istorie”

0
88

MUREȘ. Cea de-a IX-a ediţie a Zilelor “Ţinutului secuiesc”, care se vor desfăşura în perioada 12-21 octombrie în judeţele Covasna, Harghita şi Mureş, este organizată sub “semnul tradiţiei, ca punct de întâlnire dintre trecut şi viitor” şi se înscrie în şirul evenimentelor dedicate Anului European al Patrimoniului Cultural, au anunțat organizatorii.

 

Printre manifestările care vor avea loc în judeţul Mureş, cele mai semnificative sunt tradiționalul Festival al dovleacului (gândit ca un eveniment care să promoveze turismul în stațiune în perioada de extra-sezon), programat în perioada 12-14 octombrie, la Sovata, şi prezentarea celei de-a treia părţi a documentarului “Maghiari în România – 100 de ani de istorie”, care va fi proiectat pe 19 octombrie la Muzeul Judeţean din Târgu Mureş.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ