4 – 6 septembrie 2023, Școala de vară „Securitatea europeană și comunitățile multiculturale” (European Security and Multicultural Societies)

UMFST. Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prin Jean Monnet Center of Excellence in European Security and Disinformation in Multicultural Societies, înființat prin proiectul european Jean Monnet-ESDMS, în parteneriat cu Universitatea din București, organizează, în perioada 4 – 6 septembrie 2023, Școala de vară „Securitatea europeană și comunitățile multiculturale” (European Security and Multicultural Societies).

Școala de vară este o platformă de dezbatere între specialiști și urmărește identificarea principalelor schimbări care au avut loc în mediul de securitate la nivel european și modul în care acestea influențează comunitățile multiculturale.

La eveniment vor participa oameni politici, academicieni, profesori universitari, cercetători din țară și din străinătate. În cadrul evenimentului se vor organiza vizite de studiu la instituții de profil.

Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: centerofexcellence.esdms@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare