Angajatori de TOP -cea mai mare șansă să-ți găsești job din ultimii 2 ani

HR. Angajatori de TOP, cel mai mare târg de joburi din țară, urmează ca la această ediție din toamnă să le ofere șansa tinerilor la început de carieră și profesioniștilor care își caută o reconversie profesională să discute cu reprezentanții celor mai mari companii din țară. Evenimentul se desfășoară în:
 
– București, 21-22 octombrie, Sala Palatului;
– Timișoara, 28-29 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara;
 
Nici ediția online Angajatori de TOP nu se lasă mai prejos, chiar și cu întoarcerea târgului în format fizic. Evenimentul le permite tuturor celor interesați de joburi sau noutăți în HR și IT să participe, accesând de oriunde din țară site-ul Hipo.ro, pe toată perioada lunii octombrie.
 
Cu fiecare ediție, evenimentul reunește în medie 10.000 de candidați, tineri și profesioniști, în căutarea unui loc de muncă.
 
După acești ultimi 2 ani de evenimente în online, toamna aceasta, peste 160 dintre cele mai importante companii multinaționale și locale din țară se vor întâlni la Angajatori de TOP.
Participarea este gratuită, indiferent de formatul ales (fizic/online). Tot ce este de făcut este crearea unui cont și unui CV pe site-ul Hipo.ro.
 
Iată câțiva angajatori care și-au confirmat prezența în București și Timișoara până acum : ADP Romania, Allianz Services, Ascensos, Banca Transilvania, BAT Romania , Enel, EPAM Romania, eSky, IDEMIA Romania, Interbrands Orbico, Kellogg`s, Lidl Romania, Mega Image, Peek & Cloppenburg, Philip Morris Romania, Raiffeisen Bank, Siemens Energy, Teleperformance Romania, Bosch Service Solutions, Continental și mulți alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare