ANUL NOU – Inna, cap de afiș la concertul de Revelion din Tîrgu Mureș

CONCERT. Așa cum v-am anunțat deja, în noaptea de Revelion, concertul „gratuit” (plătit de Primăria Tîrgu Mureș din banii dumneavoastră) începe cu Kalláy Saunders Band, trupa lui András Kállay-Saunders (33 de ani), un american de origine maghiară – este fiul modelului Katalin Kállay din Ungaria (descendentă a familiei nobiliare Kállay) și al cântărețului de soul Fernando Saunders. Prestația va costa puțin peste 9.000 de euro (plus cazare și hrană pentru tot staf-ul), respectiv 42.500 de lei, iar show-ul o să dureze o oră (începe la ora 22).

 

Piesa de rezistență a concertului care precede tradiționalul joc de artificii este însă alta: Inna, una dintre cele mai scumpe vedete din România (la spectacolul din 1 decembrie 2018, din Tîrgu Jiu, a fost plătită cu 35.000 de euro). Cel mai probabil concertul Innei va începe după ora 23 și va dura până în apropierea miezului nopții, când este programat spectacolul pirotehnic. Anul trecut, Inna a concertat în noaptea de Revelion în Sibiu – de regulă, în noaptea de Revelion Inna concertează în străinătate (a cântat în Polonia, Monte Carlo, Azerbaidjan etc.), pentru că tariful este cuprins între 60.000 și 100.000 de euro.

 

Inna (pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu) s-a născut pe 16 octombrie 1986, în Mangalia. Din anul 2008, după lansarea single-ului Hot, care a devenit hit la radiourile din Europa de Est și care a pătruns în topurile europene de profil, Inna a devenit cea mai notorie artistă româncă în străinătate – concertează regulat în cluburi din Europa și America.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare