CINEMA ÎN AER LIBER – La Teatrul de Vară din Târgu Mureș, filmul de deschidere a TIFF: comedia „Dineu cu vecinii de sus”

TIFF 2021. Vineri, 23 iulie, de la ora 21.00, filmul de deschidere a celei de-a 20-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), comedia spaniolă „Dineu cu vecinii de sus”, va putea fi văzut și în Târgu Mureș, la Teatrul de Vară, proiecția acestuia având loc simultan în 20 de localități din țară,.

 

 

Dineu cu vecinii de sus este o comedie savuroasă în care două cupluri vecine explorează complexitatea relațiilor moderne. Este unul dintre titlurile prezentate la TIFF în cadrul parteneriatului cu Festivalul Internațional de Film de la San Sebastián. Spectatorii îi vor recunoaște în filmul nominalizat la cinci premii Goya pe vedetele spaniole Javier Cámara (Hable con ella, La mala educación, de Pedro Almodóvar, serialele The Young Pope și Narcos) și Belén Cuesta (La casa de papel, Parking, în regia lui Tudor Giurgiu), deveniți atât instigatori, cât și victime ale unui tsunami emoțional, provocat de o propunere neobișnuită, pe cale să condimenteze viețile amoroase ale vecinilor”, au precizat organizatorii.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare