PROGRAMUL COMPLET – Zilele Târgumureșene țin două zile și participă doar artiști locali

0
1383

SĂRBĂTOAREA ORAȘULUI. Cea de 24-a ediție a Zilelor Târgumureșene va avea loc pe 26-27 iunie 2021 (sâmbătă și duminică), se va desfășura în 4 locații (Platoul Cornești, Cinematograful Arta, Palatul Culturii și Cetatea Medievală) cu participarea exclusivă a artiștilor locali. Evenimentul va cuprinde spectacole de teatru, de muzică, filme, activități sportive, demonstrații, concerte.

 

Manifestările debutează sâmbătă dimineața, cu activități sportive în complexul Week-end, Platoul Cornești și în Parcul Municipal, urmate, începând cu ora 10, de un concert de muzică clasică și recital de canto popular susținute de elevi ai Liceului de Artă (în Cetate, la Amfiteatru) și se vor încheia duminică, la ora 21.00, cu concertul Rock the Symphony, al Filarmonicii de Stat Târgu Mureș (și acesta va avea loc în Cetate).

 

Aveți alăturat programul complet al manifestării (dând click pe link, puteți descărca fișierul în format .pdf pe propriul dispozitiv).

 

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ