CINEMATOGRAF – În 16 septembrie, Cineplexx inaugurează noul multiplex din Shopping City Târgu Mureș

0
631

FILME. Cineplexx România a anunțat inaugurarea noului multiplex din Shopping City Târgu Mureș, al cincilea pe care-l deține în România, în 16 septembrie 2020, precizând că a implementat “măsuri riguroase de siguranță și igienă, menite să prevină răspândirea virusului Covid-19”.

 

„Nu s-a făcut niciun compromis în ceea ce privește protejarea nu doar a celor care vin la cinema, ci și a întregului personal dedicat, astfel că au fost adoptate cu strictețe normele și restricțiile formulate de autorități și a fost pusă în aplicare toată experiența acumulată în contextul actual din celelalte teritorii europene unde lanțul și-a reluat deja operațiunile”, a precizat Mădălina Pantucu, PR Coordinator al Cineplexx România.

 

Cineplexx, unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe, care activează în 12 țări, și-a anunțat revenirea în România cu premiere importante pe marile ecrane și promoții atractive.

 

Andrada VLAS

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ