CINEMATOGRAF – În 16 septembrie, Cineplexx inaugurează noul multiplex din Shopping City Târgu Mureș

0
252

FILME. Cineplexx România a anunțat inaugurarea noului multiplex din Shopping City Târgu Mureș, al cincilea pe care-l deține în România, în 16 septembrie 2020, precizând că a implementat “măsuri riguroase de siguranță și igienă, menite să prevină răspândirea virusului Covid-19”.

 

„Nu s-a făcut niciun compromis în ceea ce privește protejarea nu doar a celor care vin la cinema, ci și a întregului personal dedicat, astfel că au fost adoptate cu strictețe normele și restricțiile formulate de autorități și a fost pusă în aplicare toată experiența acumulată în contextul actual din celelalte teritorii europene unde lanțul și-a reluat deja operațiunile”, a precizat Mădălina Pantucu, PR Coordinator al Cineplexx România.

 

Cineplexx, unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe, care activează în 12 țări, și-a anunțat revenirea în România cu premiere importante pe marile ecrane și promoții atractive.

 

Andrada VLAS

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here