COMPETIȚIE – În Tîrgu Mureș începe Campionatul European de popice pentru nevăzători

0
109

POPICE. Duminică, 3 iunie, în Tîrgu Mureș începe cea de-a XVIII-a ediție a Campionatului European de popice pentru nevăzători şi slab văzători, competiţie organizată de către Asociaţia Nevăzătorilor din România (ANR) şi Comitetul Naţional Paralimpic din România sub egida The International Blind Sports Federation (IBSA).

 

Meciurile se vor disputa în perioada 3-8 iunie, în Sala “Electromureş”, la competiție participând aproximativ 100 de sportivi din nouă ţări: Germania, Cehia, Slovacia, Serbia, Slovenia, Croaţia, Polonia, Ungaria şi România. Intrarea spectatorilor este liberă.

 

În cadrul Campionatului European se acordă premii la secţiunile: individual, pe echipe (feminin şi masculin) şi tandem mixt – clasamentele de la secţiunile pe echipe şi tandem mixt se realizază prin însumarea rezultatelor obţinute de jucători la probele individuale.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ