UPDATE! CONCURS – Câștigă ACUM 3 invitații la Festivalul AWAKE 2019

AWAKE. Între 15 și 18 august, pe domeniul Teleki din Gornești (jud. Mureș) are loc așteptata ediție 2019 a Festivalului AWAKE – așteptată, pentru că printre invitații din acest an sunt Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Live, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger, AJ Tracey și mulți alții.

 

OK, știm că știți asta, da’ trebuia să facem o introducere, pe post de binețe, pentru că rostul scrierii de față este să fericim trei doritori să participe la cel mai așteptat festival boutique, cu o experiență completă și multidisciplinară (lectură sub copacii seculari la Forest Library, filme de Cannes sau piese de teatru independente la Cinema și Theatre Under the Bridge, relaxare cu yoga și pilates la Serenity Meadow, sau accesoriile perfecte în tema festivalului la Bazar).

 

Trei invitații valabile pe toată perioada, pune la dispoziție msnews chiar acum. Concursul începe la ora 15 și se încheie la ora 20, când vom executa o tragere la sorți a celor înscriși, iar apoi, printr-un update la acest articol anunțăm numele câștigătorilor. E clar, sperăm :).

 

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs? Nu, nu trebuie să ne dai like la pagina de feisbuc, pentru că nu ne interesează gonflările artificiale, ci numărul celor care citesc msnews. Practic, trebuie să trimiți un comentariu la acest text, până la ora 19.59 cu titlul PARTICIP și textul (pe care nu-l publicăm) care conține prenumele și numele dumneavoastră. Apoi, la 20, prestăm tragerea la sorți și primii trei norocoși îi anunțăm tot aici.

 

Succes!

 

UPDATE. Miercuri, 14 august, ora 20.15. Câștigătorii concursului sunt Bianca Henter, Diana Bogdan și Imola Vajda. Au câștigat câte o invitație valabilă pe toată perioada desfășurării Festivalului AWAKE 2019. Felicitări!

 

Andrada VLAS

18 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare