CORONAVIRUS – Cineplexx amână „pe perioadă nedeterminată” deschiderea cinematografului din mall-ul Shopping City Târgu Mureș

0
675

DECIZIE. Cineplexx România a anunțat că a închis cele patru cinematografe pe care le operează în mall-uri din trei orașe (două în București și câte unul în Sibiu și Satu Mare) și că a amânat pe o perioadă nedeterminată deschiderea cinematografului de la Târgu Mureș, localizat în noul mall, Shopping City Târgu Mureș, aflat în construcție și care a anunțat evenimentul de inaugurare a deschiderii în 26 martie 2020.

 

Conform anunțului oficial al Cineplexx România, decizia a intrat în vigoare miercuri, 18 martie, și este valabilă „până la noi reglementări”, „ca urmare a măsurilor impuse de Guvern pentru a preveni raspândirea virusului Covid-19 (coronavirus)”.

 

Rețeaua austriacă de cinematografe Cineplexx, prezentă pe piața de profil europeană de peste 50 de ani, deține 55 de cinematografe (multiplexuri și cinematografe tradiționale) în 12 țări.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ