CORONAVIRUS – Cineplexx amână „pe perioadă nedeterminată” deschiderea cinematografului din mall-ul Shopping City Târgu Mureș

0
265

DECIZIE. Cineplexx România a anunțat că a închis cele patru cinematografe pe care le operează în mall-uri din trei orașe (două în București și câte unul în Sibiu și Satu Mare) și că a amânat pe o perioadă nedeterminată deschiderea cinematografului de la Târgu Mureș, localizat în noul mall, Shopping City Târgu Mureș, aflat în construcție și care a anunțat evenimentul de inaugurare a deschiderii în 26 martie 2020.

 

Conform anunțului oficial al Cineplexx România, decizia a intrat în vigoare miercuri, 18 martie, și este valabilă „până la noi reglementări”, „ca urmare a măsurilor impuse de Guvern pentru a preveni raspândirea virusului Covid-19 (coronavirus)”.

 

Rețeaua austriacă de cinematografe Cineplexx, prezentă pe piața de profil europeană de peste 50 de ani, deține 55 de cinematografe (multiplexuri și cinematografe tradiționale) în 12 țări.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here