CORONAVIRUS – Și Teatrul Naţional Târgu Mureş îşi suspendă activitatea până în 22 martie

0
262

COVID-19. Teatrul Naţional Târgu Mureş a anunțat că îşi suspendă activitatea în perioada 10 martie – 22 martie, în contextul riscului de răspândire a infecţiei cu noul coronavirus (COVID-19) şi ca urmare a consultării dintre Ministerul Culturii şi managerii instituţiilor subordonate, dar şi a solicitărilor acestora.

 

Contravaloarea biletelor poate fi recuperată până în 26 martie 2020 de la casieriile Teatrului. Preţurile biletelor achiziţionate online vor fi redirecţionate în conturile cumpărătorilor de către firmă Biletmaster, în baza unei solicitări trimise site-ului www.biletmaster.ro.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ