DECIZIE – Grădiniţa Reformată din Tîrgu Mureş va fi administrată și în următorii trei ani de biserică

0
162

COMODAT. Grădiniţa cu program prelungit din cadrul Liceului Vocaţional Reformat din Tîrgu Mureş, care funcționează într-un  spațiu al municipalității, de 104 metri pătrați, situat pe strada Evreilor Martiri nr. 16-20, a fost dată în administrarea bisericii reformate din apropiere (preot Papp Beni Zsombor) în urmă cu mai mulți ani, în baza unui contract de comodat avizat prin hotărârea Consiliului Local (ultima, în 15 octombrie 2015).

 

Pentru că acesta a expirat la sfârșitul lunii iunie, municipalitatea și-a exprimat disponibilitatea încheierii unui nou contract pentru spațiul pe care-l deține în proprietate.

 

Condițiile comodatului sunt similare celor încheiate până acum, respectiv municipalitatea plătește facturile la utilități, iar parohia reformată toate celelalte cheltuieli, cu amendamentul obligativității de a păstra spațiul pentru utilitatea inițială (grădiniță). De această dată, contractul de comodat va fi încheiat pe o perioadă de trei ani, până în 30 iunie 2021.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ